Marga De Nooij HR Adviseur
Marga De Nooij HR Adviseur

"Als HR Professional heb ik altijd de dynamiek tussen mens en organisatie voor ogen.
Die in balans houden is wat mij beweegt."

Over HRMdeNooij

Iedereen heeft talenten, het is de kunst om deze in een organisatie op de juiste plek goed tot hun recht te laten komen en te laten blijven komen. Geen statisch gegeven wat mij betreft, maar juist éen met een constante dynamiek tussen de mens en organisatie. Die in balans houden is wat mij beweegt in dit vakgebied. Daar ga ik voor!

Als HR professional heb ik binnen en buiten dit bedrijf 25 jaar werkervaring opgedaan in verschillende hoedanigheden en bij uiteenlopende werkgevers. Referenties zijn uiteraard op aanvraag beschikbaar. Op LinkedIn is mijn CV terug te vinden.

Neem gerust en vrijblijvend contact met mij op om te bespreken hoe ik uw probleem efficiënt en effectief kan oplossen. En als ik u onverhoopt niet kan helpen met uw vraag, hoort u het ook van mij. Dan kan ik u vast helpen met een professional uit mijn netwerk.


HRMdeNooij is aangesloten bij

Schroom niet om rechtstreeks contact met mij op te nemen om te zien hoe ik uw probleem efficiënt en effectief kan oplossen.

Neem contact met mij op.